Ismerd meg pályáinkat!

#NEGYED

Ebbe a kategóriába tartozó pályáink egy adott területen játszódnak, legtöbbször különböző budapesti városnegyedekhez kapcsolódva.
#NEGYED pályáink időben és távolságban rövidek (1-2 óra, 3-5 km), ezért kellemes délutáni, de tartalmas program lehet egy kávé vagy limonádé mellé. A pályákon nincsenek nehezen teljesíthető feladatok, de ha esetleg valamit mégsem sikerül felfedezni, a játék végén a megoldások ellenőrizhetőek a megoldókulcsról, így a játék folyamán nem kell segítséget kérni.

Ezeken a pályákon a tömegközlekedési eszközök igénybevételét nem feltétlenül ajánljuk, mivel a feladatok közel vannak egymáshoz és nincsenek nagy távolságok. A játékok során okostelefon használható, de nem feltétel. A pályák létrehozása során törekedtünk a családbarát kialakításra, ugyanakkor felnőtt vendégeinknek is remek kikapcsolódást nyújtanak.

A #NEGYED játékok kutyabarát programok.

Jelenleg elérhető #NEGYED pályáink:

#1 | Amiről a palotanegyed falai mesélnek…

#2 | Kiküldetésben a diplomatanegyedben

#3 | Kincskeresés a bulinegyed bugyraiban

#TEMATIKUS

Ebbe a kategóriába tartozó pályáink egy adott téma köré csoportosulnak, melynek szimbólumait kell felkutatni Budapesten.
#TEMATIKUS pályáink időben és távolságban hosszabbak (2-4 óra, 5-10 km), ezért leginkább kellemes hétvégi programnak ajánljuk. A pályákon előfordulhatnak kicsit nehezebben teljesíthető feladatok, de ha esetleg valamit mégsem sikerül felfedezni, a játék végén a megoldások ellenőrizhetőek a megoldókulcsról, így a játék folyamán nem kell segítséget kérni. Ezeken a pályákon a tömegközlekedési eszközök igénybevételét ajánljuk, ha két pont messze van egymástól. A játékok során okostelefon használható, de nem feltétel.
A pályák nem tartalmaznak felnőtt tartalmat, létrehozásuk során törekedtünk a családbarát kialakításra, ugyanakkor felnőtt vendégeinknek is remek kikapcsolódást nyújtanak. A #TEMATIKUS játékok kutyabarát programok, de felhívjuk a figyelmet az esetleges tömegközlekedési eszközök igénybevételére.

Jelenleg elérhető #TEMATIKUS pályáink:

#4 | Amiről a méhek zümmögnek...

#5 | Mesterségem címere...

#6 | Budapest rejtett állatkertje

#7 | Hermész – Az istenek hírnöke

#EGYEDI

Ebbe a kategóriába tartozó pályáink különböző eseményekhez, személyekhez, ünnepekhez kapcsolódnak. A játékok csak az adott témakör helyszíneit érintik, és egy történetet követ végig. A játékok csak az esemény megjelölt időpontjában elérhetőek, a jelentkezés csak ekkor lehetséges. A későbbiekben #EGYEDI pályáink csak igény szerint indulnak el. Egy pálya 1,5 – 3 óra között teljesíthető, melynek hossza eltérő a téma és az ahhoz kapcsolódó helyszínek miatt. Tömegközlekedési eszközök és okostelefon használata megengedett a játékok során. Család-és kutyabarát játékok.

Korábbi #EGYEDI pályáink:

# Budapest Angyalai (karácsonyi angyalkereső 2016. december)
# Arany Budapesten! (Arany János Emlékévhez kapcsolódó játékunk 2017. május)
# Játsszd végig a Rakpartot! (Közös játék a BP100: Rakparttal 2017. április 22-23.) - Ingyenes